azagoth Myślę, że akurat w kategoriach poznania seksu to możemy sobie z VD piątki przybijać (za wyjątkiem picia z talerzyków 🤣).
😁😁😁 😺😺😺
Kotka nie wielbłąd, (mleczko) pić musi. 😊😺
azagoth pierdolec na punkcie bzykania to domena młodych ludzi, którymi sterują hormony i instynkt przedłużania gatunku.
Z tym różnie bywa. Mój Miś ma swoje lata, a kocha seks i ma mocniejsze “baterie” niż wielu nastolatków.
Znam małżeństwo, rodziców koleżanki, którzy potrafili się głośno kochać, gdy on miał przekroczone 60 lat, a jego żona miała nieco ponad 50. W tym okresie koleżanka cierpiała, bo była samotną licealistką bez chłopaka. 🤣🤣🤣
Z tym jest chyba podobnie jak z utratą urody przez kobiety. Niektóre dziewczyny zaczynają tracić urodę jeszcze przed 30-ką, a inne są piękne koło 40-ki. Niektóre kobiety w wieku 40 lat są ładniejsze od większości 18-latek, a niektórzy mężczyźni w wieku 40 lat mają w łóżku więcej energii niż większość 18-latków.
azagoth Seks już mi się przejadł albo jestem za stary 😁
Z czego by to nie wynikało, to jeżeli Tobie tego nie brakuje, to chyba jest ok. 🙂 To Twoje potrzeby powinny być spełnione w Twoim życiu, a nie potrzeby innej osoby.
Natomiast jako kobieta sypiająca z wiecznie napalonym 40-latkiem, którego bardzo w tych sprawach cenię, muszę zaprotestować przeciwko robieniu z seksu domeny młodych ludzi lub czegoś przereklamowanego. Tak jak @[usunięty], ja też uważam, że to brzmi jak przedstawianie w negatywnym świetle ludzi czerpiących przyjemność z seksu.
azagoth Seks jest fajny i przyjemny jednak obecnie jest, moim zdaniem, kurewsko przeceniany i cenię inne rzeczy w życiu znacznie bardziej.
Dla mnie seks to największa przyjemność mojego życia, a seks z moim Misiem to już w ogóle jest kosmos i lot między gwiazdami. Dla mnie to pierwsze jest mega nieprzereklamowane, a to drugie jest mega nieprzereklamowane do kwadratu.
Ja słyszałam od mężczyzn i kobiet, że seks ze mną to największa przyjemność ich życia. Byłam porównywana z narkotykami, a niektórzy panowie twierdzą, że seks ze mną zmienił coś na trwałe w ich psychice. 😂
W moim przypadku wizja ogromnej rozkoszy odpowiada prawdzie, zarówno jeżeli chodzi o moje doznania, jak i o doznania innych osób podczas seksu ze mną.