Właśnie, znam gościa który jest raczej mało męski, nawet uważany za pizdowatego ale znajduje fajne laski więc nie trzeba być macho czy żreć gwoździ jak prawdziwy facet.
Uniwersalne cechy naturala - to jest ciekawe.
Wymieniłbym luz, brak pozerstwa, prawdziwość, spójność, brak jakiś lęków itp, może pozytywne nastawienie do świata i dobra energia, good vibes. Kobiety czują się przy takim dobrze i nie nudzą się, brak oprogramowania beta niewolnika albo przynajmniej bardzo zredukowane takie oprogramowanie, nie czajenie się i czekanie na chuj wie co tylko działanie bo w naszej kulturze kobiety są generalnie bierne.
HodowcaKrokodyli Moim zdaniem większość ludzi myśli o tym w zły sposób, bo doszukuje się jakiegoś typu “super męskości”
To już chyba są toksyny tworzone przez internetowych znawców.
Moim zdaniem lepiej żeby facet zamiast mega macho był w jakiś sposób drapieżny, miał coś zwierzęcego w sobie, tajemniczego niż udowadniał co chwile jaki to on zajebisty i męski.
Takie coś widać bez słów czy udowadniania:
HodowcaKrokodyli Wiele razy widziałem, że nawet wzrokowo, bez żadnej rozmowy, mam większe zainteresowanie ze strony kobiet niż inni faceci z podobnym wyglądem. Kobiety jakoś to wyczuwają i to je pociąga, to jest pewnie podświadome.
HodowcaKrokodyli Na 58:10 mówi, że 99% facetów to pozerzy. Ja się z tym bardzo mocno zgadzam - ogromna większość, prawie każdy facet to lamus i frajer, który próbuje udawać, że jest lepszy niż jest. Prawie każdy facet jest psychicznie “beta niewolnikiem”, ale próbuje udawać, że jest “alfa”, tak w dużym uproszczeniu.
Udawać mogą ale kobiety i tak to wyczują i jest combo x2 bo beciak i jeszcze pozer.
HodowcaKrokodyli Kobiety ogólnie lubią facetów, którzy mają w sobie coś niegrzecznego i draniowatego, a pogardzają grzecznymi facetami. Wielu ludzi próbuje to negować, bo mają przez to ból dupy i chcieliby, aby świat wyglądał inaczej, ale to niczego nie zmienia.
Heh, klasyka.
To jak dwa różne światy tworzone przez kobiety.
Ten o którym otwarcie mówią (grzeczni faceci) i ten o którym skrycie marzą ale się nie przyznają (niegrzeczni)
I niegrzeczny - nie chodzi o najebanego chama ze sztachetą w ręku który nie umie się wysłowić 😃
HodowcaKrokodyli Ta pogarda istnieje i jest czymś ważnym, bo z niej biorą się pozornie “niezrozumiałe” zachowania kobiet, które robią facetowi pod górkę - niby przez “kobiecą irracjonalność”, a tak naprawdę przez złośliwość wynikającą z pogardy.
To też klasyka w tych czasach. Może kiedyś też tak było - nie wiem.
Znam sporo par w których kobieta już nawet przy znajomych poniża swojego faceta, docina mu itp.
No kurwa, widać, że laska gardzi swoim facetem i nie trzeba nie wiadomi jak się znać na relacjach żeby to dostrzec.
I to nie są rzadkie przypadki tylko często to widzę.
Albo kokietowanie innych facetów w obecności swojego, spoglądanie na innych zalotnym wzrokiem.
[usunięty] Szacunek do siebie a zatem nie pozwalanie aby ktokolwiek wchodził ci na głowę
To prawda, warto coś takiego wypracować ale to:
[usunięty] niekoniecznie gwarantuje pełen sukces w relacjach damsko męskich, bo te rządzą się trochę innymi prawami.
Moi znajomi to dobre chłopaki.
Słowni, honorowi, nie plotkują, nie mogę na nich powiedzieć złego słowa.
Tylko, że z kobietami idzie im raczej średnio.
To co imponuje innym facetom raczej nie imponuje kobietom.
Za to typy których uważam za “śliskich” i podejrzanych radzą sobie lepiej, dużo lepiej.
Oczywiście nie zawsze tak jest, ale takie są moje spostrzeżenia.