userdeleted_D5A6CDAF Zawsze wiedziałem, że kobiety poprawiają sobie urodę i większość bez makijażu jest brzydka. Generalnie przyjmowałem to bez emocji jako fakt na który nie mam wpływu.
Uroda to ich jedyna waluta przetargowa na rynku matrymonialnym. Jedyna szansa na wygodne i bezpieczne życie.
Spójrz na to z innej strony. Zobacz ze bezczelnie upiększając się mają nas za totalnych idiotów, którzy się na to nabierają xD
Chcą się podobać mężczyznom, ale również rywalizują miedzy sobą. Zauważ że jak kobiety się krytykują, to uderzają zazwyczaj w urodę drugiej, nie intelekt 🙂
Zrób test, jak zobaczysz u jakiejś koleżanki pryszcz na czole, to wytknij jej to. Zobaczysz o czym mówię, w praktyce.
To jest też element napędzania całego przemysłu, który bazuje na babskich kompleksach (u facetów jest podobnie) i na tym sowicie zarabia.
userdeleted_D5A6CDAF Nosz kurwa i te laski, które w rzeczywistości tylko udają ładne zakładają sobie tindery i odrzucają w często bezczelny i chamski sposób zwykłych kolesi tylko dlatego, że Ci ich zdaniem są niedostatecznie atrakcyjni.
To raz. Druga sprawa to fakt że mężczyźni się po prostu nie szanują.
userdeleted_D5A6CDAF Nie wiem czy wiecie, ale taką czadową szczękę można sobie zrobić za 1200 zł. Musisz tylko pamiętać, żeby co 1,5 roku odnawiać zabieg i masz szczękę jak marzenie.
Robią to chyba ludzie kompletnie nie znający swojej wartości, upatrując w paru błyskotkach swoją '‘siłę’' w dodatku koncentrując się jedynie na wyglądzie. Biznes, ktoś na tym robi hajs.
Najpierw kreuje się w Tobie kompleks, potem podaje rozwiązanie, a kończy się na tym że zawsze coś musisz od kogoś kupić.
leto Nie, na aktualnym etapie rozwoju medycyny nie da się powiększyć.
Nie rozmiar, a chęć szczera…A nie to nie ten temat xD
Ja z kutasem mam 200cm wzrostu, tak się odpowiada. I zabawnie i tajemniczo 😃
userdeleted_D5A6CDAF Przecież 1200 zł to nie jest wielka kwota. Dlatego twierdzę że każda łaskę na to stać wystarczy, że rzuci na kilka miesięcy palenie albo odmówi sobie nowego srajfona.
To teraz wyobraź sobie że każdy facet robi sobie '‘szczękę’' przecież to by się im znudziło, wszyscy tacy sami a gdzie do chuja, później wprowadzili by na rynek sześciokątną szczękę, potem ośmiokątną. Raz się dali nabrać, dadzą się i drugi.
A teraz pozwól że podam Tobie kilka przykładów Samców Alfa, którzy jednym kiwnięciem palca wycinali w pień Twoich czadów.

Przystojniak co?

Tu kolejny '‘Dziad’'

I na koniec mój ulubiony czad, mikry i chudy Szkatuła, który swego czasu rządził całą Grupą Mokotowską, trzymając za mordę wszelkiej maści badziorów, zabijaków, napakowanych gangusów czy innych typów spod ciemnej gwiazdy.
Myślisz że oni przejmowali się że nie mają takiej czy innej szczęki?