Związki “Throuple” to związki trójkątne, zbudowane przez 3 osoby. Określenie “Throuple” to połączenie słów “three” (“trzy”) i “couple” (“para”).
To jest temat bliski mojemu sercu, ponieważ sam jestem w związku poligamistycznym - nie jest to związek Throuple, ale są duże podobieństwa. Violent Desires jest biseksualna i wspólnie sypiamy z innymi kobietami, w tym także w większej grupie. Nasz związek jest monogamistyczny, zamknięty jeżeli chodzi o innych mężczyzn, ale poligamistyczny, otwarty jeżeli chodzi o inne kobiety. To nie jest Throuple, ponieważ jestem w ścisłej relacji tylko z jedną kobietą, a w luźnej z wieloma kobietami. To jest model “jedna główna kobieta + wiele współdzielonych z nią kochanek”. Niemniej jednak jest to relacja “spokrewniona” z Throuple.
Wiele osób z kręgów Red Pill uważa, że kobiety są złe, podłe, trudne, że są zagrożeniem, obciążeniem, problemem, etc etc. A temat związków Throuple pokazuje, że naprawdę można sobie fajnie ułożyć życie z kobietami - i to w poligamistycznej wersji o której większość mężczyzn nawet nie myśli na poważnie.
Dam poniżej linki do dwóch wywiadów z osobami znajdującymi się w relacjach Throuple.
W pierwszym przypadku Kevin i Alanna byli w normalnym związku przez 3 lata, po czym Alanna doszła do wniosku, że chciałaby spróbować czegoś biseksualnego. Poznali przez internet Megan i są ze sobą w 3-kę prawie 3 lata.
W drugim przypadku Brooke sypiała z kobietami przed poznaniem Adama i powiedziała mu, że zamierza to kontynuować podczas relacji z nim. Poznawali razem kobiety, aż w końcu poznali Jane z którą stworzyli stały związek. Wychowują wspólnie kilkoro dzieci zrodzonych przez obie kobiety, a Brooke jest w kolejnej ciąży.
Co ciekawe, Adam i Brooke mają podobne hobby, natomiast z Jane Adam dogaduje się dobrze jeżeli chodzi o praktyczne sprawy. Czyli obie kobiety mają swoje “specjalizacje” - Adam zajmuje się hobby z Brooke, a załatwia praktyczne sprawy z Jane. Gdy Brooke i Jane wychodzą wspólnie na zakupy, to Adam gra z synami w gry komputerowe.
BTW Ciekawostka - Adam był kiedyś trenerem PUA. 😂
Aktualizacja: niestety później Adam i Jane rozstali się z Brooke, zostając normalną parą. Ale rozstania zdarzają się również w normalnych związkach.
Kevin, Alanna i Megan:
VIDEO
Adam, Brooke i Jane:
VIDEO
Zdjęcie z Instagrama Jane sprzed kilku tygodni:
Bardzo mocno przypomina mi to moje spotkania z koleżankami VD - jeden facet i kilka atrakcyjnych kobiet. 😂 Znając zwyczaje biseksualnych kobiet, to wcale bym się nie zdziwił, gdyby Adam zaliczył je wszystkie wspólnie z Jane. 😂
BTW “Przypadkiem” astrologicznie ja i Adam mamy wiele wspólnego. 😂
@NimfaWodna Przyjrzyj się temu, to jest ciekawe podobieństwo. 🙂