aloha ŚPIJ NA PLECACH KOBIETO
Oglądałam kiedyś kanał takiej fajnej blondyneczki i Ona zalecała robić luźnego warkocza na noc. Niby spoko ale mi się po warkoczu kręcą włosy okropnie.
Na włosy prócz płukanki z octu robie olejowanie i kremowanie(to jest WOW- odkrycie od tej babki na kanele). Nigdy nie miałam tak miękkich włosów. Na skóre głowy stosuje wcierke. Jeśli chodzi o wypadanie, to z tym nigdy nie miałam problemu. Włosy mam gęste.
Z tym nie ma problemu. W sezonie letnim potrafie wypić 6l wody.
aloha po 3 tygodniach powinnaś zauważyć zmianę w miękkości skory na całym ciele
Z tym też nie mam problemu. Mam bardzo mięciutką i jędrną skóre.
Mój jedyny problem po pękająca skóra na dłoniach. W pracy często myje ręce mydłem antybakteryjnym i w sezonie zimowym mi pęka. Ale kupiłam coś takiego i narazie pomaga:

aloha Szczotkowanie na sucho dla pielęgnacji ciała. Bardzo przyjemny rytuał poprawiający krążenie.
Na to stosuje piling raz na jakiś czas i masaż bańką chińską. Kiedyś byłam na profesjonalnym, spodobał mi się i teraz tak sobie robie raz na jakiś czas. Ale ja celulitu nie mam to efektów nie widać. Natomiast poprawia krążenie.
aloha Wiecznie suche, spierzchnięte usta? Najlepszy balsam ever- lanolina. Widziałam małe tubki lanoliny z Ziaji w Hebe- o takie:
Może być fajne. Dzięki. No z ziaji korzystam na suche dłonie, to co wrzuciłam wyżej.
aloha Lepiej od herbat działają soki
Takie w szklanych butelkach? To są chyba bardziej koncentraty. Kiedyś to kupowałam.
aloha UWAGA: płukanki ziołowe ze skrzypu i pokrzywy często przyciemniają włosy
To lubie. Naturalnie mam ciemne ale po tylu warstwach farb są dziwne w kolorze. Niestety siwieje. Bardzo wcześnie osiwiałam. Ale to lata stresu przewlekłego. Po ataku paniki jaki miałam jakiś czas temu mam na wieczór brać tabletke na recepte i pić meliske. Ograniczyć kawe więc łyakm to co wrzucałam gdzieś do tematu:

Jestem ciekawa co tam jeszcze masz rasowa pindo 🤣
aloha Świetne są, słynna lwia grzywa 😉
Dzięki 😊 tak ascendent w Lwie zobowiązuje. Ogólnie jak widze dużo lwa w kosmo to z reguły taka osoba ma bujną czupryne. Słynna Tina Turner ascendent w Lwie. No i bujny biust 😊
Ty masz odwróconą do mnie oś ascendent- descendent 😊
Nie wiem czy to dobry pomysł by tu pytać ale jako ascendentalny wodnik co lubisz nosić takiego rzucającego się w oczy?