😃
Od dawna podczytuje forum, głównie dlatego, że są tu ze 2-3 osoby, które lubię czytać,a których już nie ma w innym miejscu. Długo się zastanawiałam czy jest w ogóle sens tu się rejestrować, o czym nawet komuś wspominałam. Potrzebuję jednak zaczepić Nimfę w związku z jednym tematem, nie pierwszy raz ją ścigam po forach. 😃 Nie będę się tu potem udzielać, nie martw się.
A co do tej dramy, to powód jest dokładnie ten sam co u reszty towarzystwa. Robisz show- ja oglądam i komentuję. 😃
A, że show toczy się niemal w każdym temacie, to człowiek nawet jeśli nie chce, potyka się o te Wasze pretensje.
Tu nie ma nic personalnego w Twoją stronę, jak sama przyznałam nie znam Cię. Komentuję zachowanie pewnej Heleny i tyle. Na nic więcej wpływu nie mam, sama wypracowałaś sobie laurkę swoim zachowaniem.
deleteduser_3D2AC320 zucasz oskarżeniami, nie wiadomo skąd, nie miałam z tobą styczności, a teraz uciekasz.
Tu nie ma oskarżeń, tylko w zasadzie fakty. Przecież widać, że lubisz być w centrum, nie ma w tym nic złego. Widać też, że zaczepiasz Yolo, to nie jest wyssane z palca, nawet jeżeli inni głośno o tym nie mówią. Przywalałaś się do Nimfy, a wcześniej do Violki.
No w tym temacie, przecież- okłamałaś na wstępie swoich czytelników. Twierdzisz, że nigdy nie spotykałaś się z kimś kto by zarabiał więcej od Ciebie i to nawet obecnie.
a)pominęłaś @Yolo, z którym byłaś w relacji, nawet jeśli 3 miesięcznej 😉
b) byłaś, jak wynika z tego co sama napisałaś wówczas - studentką medycyny. Chcesz powiedzieć, że @Yolo zarabiał mniej od Ciebie? 😉
Już tu gadasz głupoty.
Obecnie jesteś w trakcie specjalizacji, czym sama się chwaliłaś. Naprawdę sądzisz, że ludzie nie wiedzą jak wygląda kształcenie lekarza albo jak mniej więcej na tym etapie, na którym jesteś wyglądają zarobki? Są na poziomie doświadczonego programisty? 😃
To jednak nie to wbrew pozorom irytuje najbardziej, tylko te dwa zdania
deleteduser_3D2AC320 Nie wiem, chyba współczuję dziewczynom, że nie mogą sobie zapewnić życia w standardzie jakim chcąc, bo nie mają wystarczających kwalifikacji, żeby móc wydawać bez wyrzutów sumienia większe sumy na siebie, jednak gros pań musi myśleć o sobie i o dzieciach.
Co za szczęście, że aby przetrwać do 25 roku życia na musiałam dawać szyję, a potem to się zobaczy 😃 .
Znowu ta wstrętna maniera w której niby komuś współczujesz i rozumiesz, a w rzeczywistości lansujesz siebie na chodzącą zajebistość 😉
Ach, no nie wiem, nie wiem, ale to raczej nie nastraja do Ciebie pozytywnie. Ojej. Pewnie to nienormalne, żeby mieć taki stosunek do takiej niewinnej niuni. Niemniej, tak to wygląda.
Ja po prostu nie lubię takich postaw i to jest naturalne. Tyle.
No chyba, że zmierzasz do tego, że bujam się w Twoim byłym albo obecnym Paniczu.
To byłoby zabawne 😃