Johnny Bardzo ciekawe, szczególnie reakcje innych ludzi na ich wpisy - jedni to zlewali, inni traktowali jak zabawne zjawisko, jeszcze inni wściekle zwalczali 🙂
Każdy miał okazję poznać, co siedzi w jego wnętrzu.
Violent powodowała, że z niektórych ludzi wylewało się ich wewnętrzne szambo. To było żałosne, ale i na swój sposób ciekawe. Przyszła na forum bardzo atrakcyjna kobieta, która jest zakochana w sobie i lubi ostre zabawy. Co z tego? Dla normalnych ludzi nic, życie toczy się dalej. Dla innych to powód do wielkiej wściekłości i krucjacie przeciwko tej złej Violent. Słychać było trzask odbytów pękających z bólu. Część myszek nienawidziła Violent za wygląd. Szczególnie tych, które chciały się lansować i zbierać atencję. A tu do klatki wszedł bardziej atrakcyjny, ciekawszy gryzoń i zaczął wyżerać karmę atencyjną. 😂 #Dramat Myszek #Jak Ona Śmie Być Ode Mnie Ładniejsza #Walka O Atencję
Myszki to myszki. Wiadomo, że niektóre lecą z pazurami na ładniejsze konkurentki. Ale “mężczyźni”? To dopiero był dramat. Było widać, że u wielu “samców” Violent wywołuje poczucie niższości. Czuli się przez nią gorsi i byli wściekli z tego powodu. Czuli się gorsi, ale bronili zranionego ego i udawali, że uważają się za lepszych. Zmyślali o Violent bzdury, próbowali jej dopierdolić emocjonalnie. Zachowywali się jak gówniarze, mając po 30-40 lat, a podnosili sztandary męskości i dojrzałości. #Dorośli Chłopcy #Trzask Pękających Odbytów #Obrona Zranionego Ego
Ja znam w realu Hodowcę i Violent. Prawdziwa Violent to bardzo fajna, miła osoba. Typ dobrej kumpeli, z którą można pogadać o wszystkim. Jest w sobie zakochana, ale nie jest nieprzyjemna. Ma mega fajną energię, trudno to wyjaśnić bez długiej laurki. Czy naprawdę jest bardzo atrakcyjna? TAK. Jak dla mnie jest 10/10 i to jest najczęstsza ocena jej wyglądu. Piszę to bez zawyżania. Widziałem oceny niektórych kobiet z tego środowiska, które były ostro zawyżone. Z Violent jest zupełnie inna sytuacja, ona naprawdę jest mega atrakcyjna. Dziesiątki osób próbowały jej dogryzać na punkcie urody, podczas gdy ona cały czas ma feedback z reala potwierdzający to, że wygląda super. Efekt? Przepychanka bez sensu.
Loctis Będę teraz brutalnie szczery. Moim zdaniem gdyby VD i HodowcaKrokodyli dalej udzielali się na forum, to wznieśliby te miejsce na “wyższy poziom” i zwiększyliby “jakość” użytkowników.
Kosztem ciągłych napięć z użytkownikami na niższym poziomie, których kompleksy aktywowali.
Yolo Jeśli tak i wyróżniała się mocno, wtedy żyła w swojej bańce i jej wiedza nie miała odniesienia do normalnej rzeczywistości. To jakby ktoś z bogatego rodu, kto dostał wszystko pod nos, chciał uczyć dorabiania się od zera.
To prawda.
Yolo Takie zaangażowanie zabiera mnóstwo czasu, to nie licowało z opisem tego jak żyją.
Violent pracuje 3-4 godziny tygodniowo. Tygodniowo, nie dziennie. Hodowca też zbyt zapracowany nie jest.
Johnny Pokazywali też inny świat, którego osobiście nie znam - nie wiem ile z tego było owocem ich wyobraźni, a ile prawdą, ale dosyć ciekawie się to czytało.
Prawdziwy. Takie rzeczy są praktykowane między innymi w środowisku BDSM i jest to mniej niecodzienne niż może się wydawać.
Anna Ciekawe jak jest teraz 😀
Są nadal razem i wszystko jest ok.
Tak.
Część ludzi reaguje nienawiścią na to, że ktoś jest od nich w czymś lepszy. Żarty o Januszach życzących źle sąsiadowi któremu lepiej się powodzi nie wzięły się znikąd. W sprawach związanych z wyglądem, seksem, powodzeniem u płci przeciwnej jest to szczególnie silne.
Yolo Rzecz druga, ktoś o takich zdolnościach i wysokiej atrakcyjności musiałby umieć dobrze udawać, żeby sie wpisac w to co czym piszesz.
Tutaj nie pokazali tej umiejętności i myślę że mogą jej nie mieć.
O ile lubili intrygi, o tyle nie jestem pewien czy byli dobrymi, świadomymi manipulantami.
Gdyby tak było, nie daliby się wyrzucić z jednego czy drugiego forum, gdzie obecność była dla nich ważna.
Wiedzieliby kiedy zmienić taktykę by tego uniknąć.
Skąd wiesz, co było dla nich ważne, a co nie? 🙂
Czy myślisz, że byli na forach w celu manipulowania i stosowania “taktyk”?
Czy przypadkiem nie ulegasz projekcji i nie wpychasz siebie samego w ich obraz? Tworząc Yolent Yolosires i Yolowcę Yolodyli? 🙂